Wat voor soorten cateringvormen zijn er?

De liefde van de man gaat door de maag. Maar, dit doet vermoeden dat de vrouwen geen zin hebben om lekker te eten. Het tegendeel is waar. Dat de man gek is op bbq’en is niet zo vreemd. Hier kan vaak aan afgeleid worden dat ze erg mannelijk zijn. Voor de vrouwen zijn dit soort dagen de idealen dagen om eens niet in de keuken te hoeven staan. Want ook de vrouwen werken keihard. Toch valt het op dat het merendeel van de vrouw nog steeds vaker in de keuken staat. Gelukkig is er een oplossing! De cateraar. Ben je benieuwd wat voor soort catering vormen er bestaan? Lees dan mee.

Aan huis

We zien steeds vaker dat cateraars ook veelvuldig aan huis worden geboekt. Of je nu een feestje wilt geven of iets anders te vieren hebt, de cateraar staat tot jouw dienst. Catering Amsterdam nodig? In Amsterdam worden gemiddeld de meeste feestjes per vierkante meter gegeven. Niet zo vreemd dus dat je als cateraar je handen vol hebt aan opdrachten. De catering aan huis is een van de meest geboekte caterings op dit moment. Het gemak van thuisblijven en alles geregeld hebben is voor veel particulieren ideaal. Daarnaast zit je niet met alle rotzooi want alles, echt alles, wordt je uit handen genomen.

Bedrijfscatering

Een ander veel geboekte catering is de bedrijfscatering. Meestal worden deze feestjes op locatie, een andere locatie dan die van het bedrijf, gevierd. Hierdoor zijn de werknemers even weg van de plaats waar ze elke dag keihard werken. Veel wordt er een BBQ geregeld omdat dit voor de cateraar ook lekker makkelijk is. Daarnaast is het gewoon super lekker.

Waar heb jij ooit een cateraar voor nodig gehad?

Heb jij ooit een cateraar geboekt? Wij zijn benieuwd waar je deze cateraar hebt geboekt en wat jouw ervaringen zijn geweest.