Verantwoordelijkheid als bedrijf

  • door
VCU certificaat

Wanneer je als uitzendorganisatie werkt met personeel die in aanraking komen met gevaarlijke situaties, is het goed om goed op de hoogte te zijn in verschillende situaties. Om dit te bewijzen naar de medewerkers en verschillende organisaties kun je een VCU certificaat aanvragen. Medewerkers die in aanraking met gevaarlijke situaties dienen een VCA certificaat te behalen, dan hebben we het over werken op hoogte of werken met explosieve stoffen. Maar ook als je in de bouw werkt of een fabriek wordt het certificaat vaak gevraagd om veilig te kunnen werken. Op deze manier zijn er vele situaties waar een certificaat nodig is.

Sta je er als organisatie alleen voor?

Natuurlijk hoef je als organisatie niet alles zelf te doen, met de ondersteuning van budgetcertficring.nl haalt je bedrijf snel en op een professionele manier het certificaat. Zeker tegenwoordig is het van het grootste belang dat je kunt aantonen dat je beschikt over de goede papieren, ook naar de uitzendkrachten toe is het natuurlijk onmisbaar. Met de juiste ondersteuning behaal je als organisatie het VCU certificaat en behoud je het ook, want ook dat is belangrijk in de gehele procedure. Zelf doen is ook mogelijk, maar dan moet je er rekening mee houden dat het traject veel langer is.

VCU certificaat

Het complete pakket 

Wanneer je als organisatie gebruik maakt van het complete pakken, word je tijdens het hele traject om een VCU certificaat te halen begeleidt. Hierbij heb je ook de garantie dat je het certificaat zal halen, budgetcertificering.nl geeft je de beste ondersteuning die je nodig hebt als organisatie om snel en voordelig het bewijs te halen. Maak je gebruik van service en onderhoud, ben je er verzekerd van dat je het certificaat ook behoudt zolang je er gebruik van blijft maken. Bewijs je uitzendkrachten en aangesloten bedrijven dat je verantwoording neemt, dat je weet wat VCA gecertificeerd personeel inhoudt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *