Stickers voor verschillende doeleinden

sticker

Wanneer we het hebben over stickers laten maken, hebben we het over een zeer breed begrip. De stickers kun je namelijk gebruiken voor vele doeleinden. Maak je eigen magneetjes bijvoorbeeld met de naam van je bedrijf erop om weg te geven, een leuk en origineel relatiegeschenk. Maar ook stickers om op een ruit te plakken van een winkel, om de uitverkoop aan te kondigen. Statische stickers zijn perfect om een tijdelijke uiting aan te brengen, dit kan ook een bruiloft of verjaardag zijn.

Heb je een speciaal ontwerp?

Het is met stickers laten maken de bedoeling, dat zoveel mogelijk mensen de reclame zien. Met vloerstickers bereik je de meeste mensen, iedereen die er loopt kijkt automatisch naar de reclame op de vloer. Omdat de stickers een speciale slijtvaste laag hebben, is het gelukkig niet aan de orde dat deze binnen een dag niet meer te lezen zijn. Je kunt kiezen hoe lang de stickers leesbaar moeten blijven, dit kan 2,3 of 6 maanden zijn. Natuurlijk kun je daarna weer nieuwe stickers bestellen.

stickers laten maken

Ook voor ondernemers met weinig budget

Ben je een ondernemer die net begint, en wil je toch reclame maken met door stickers laten maken? De Stickerkoning heeft voor ondernemers met een wat minder budget ook uitstekende stickers in het assortiment. Zo kun je toch gebruik maken van de uitstekende kwaliteit stickers, waar je ze ook voor nodig hebt. Ook bij de budget stickers heb je de keus tussen zelf ontwerpen, of een kant en klaar ontwerp aanleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *