Speciaalbier glazen bedrukken als cadeau

  • door
Speciaalbier glazen bedrukken

Ben je op zoek naar een echt origineel cadeau? En is de ontvanger een liefhebber van bijzondere bieren? Dan kun je speciaalbier glazen bedrukken als cadeau. Stel je eens voor hoe leuk het voor een actief bierdrinker is om een glas te hebben met zijn of haar eigen ontwerp erop! Origineler wordt het niet.

Een gepersonaliseerd cadeau

Het leuke van cadeaus die gepersonaliseerd zijn is dat mensen het langer zullen onthouden. Wanneer de ontvanger telkens weer uit dat ontworpen bierglas met uniek uiterlijk drinkt dan zullen ze telkens weer aan jou en dit originele cadeau denken. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Bovendien kun je ook meerdere speciaalbier glazen bedrukken en dan kan de ontvanger ook nog biertjes schenken in deze glazen wanneer hij gasten ontvangt. Dat is al helemaal leuk! 

Speciaalbier glazen bedrukken

Het ontwerp kiezen

De eerste vraag is natuurlijk wat je precies op het bierglas wil zetten. Want het is leuk om een naam erop te zetten maar alleen een naam in zwarte letters is ook weer zo saai. Dat wil je natuurlijk niet. Het is dan leuk om een bijzonder ontwerp te maken of een logo. Dat kun je zelf op de computer doen of je kunt bij iemand aankloppen die dit vaker doet. Er zijn bijvoorbeeld grafisch ontwerpers die dit soort dingen voor je uit handen kunnen nemen. Ook kun je bij de leverancier van de bierglazen navragen wat de mogelijkheden zijn.

Speciaalbier glazen bedrukken

De kosten

Vaak betaal je afhankelijk van wat je op het glas wil drukken. Hoe meer kleuren je gebruikt, hoe duurder het wordt. Ook afmetingen en complexiteit van het logo spelen natuurlijk mee. Een groot en gedetailleerd logo zal je wellicht iets meer kosten. Dan heb je nog de kosten van het glas zelf. Houd daar ook altijd rekening mee als je dit cadeau gaat geven.