Premium verlichting in je bedrijfspand

karizma luce

Iedereen weet hoe belangrijk goede verlichting is, loop maar eens een restaurant binnen waar er niet goed over is nagedacht. Het eerste wat in je opkomt is “wat een ongezellig restaurant is dit”. Het restaurant is best gezellig, alleen de verlichting is of verkeerd gebruikt of het verkeerde soort licht is gebruikt. Met verlichting van Karizma Luce heb je niet alleen de goede verlichting, ook het juiste ontwerp voor de verlichting heb je in huis. Verlichting op hoog niveau voor kantoren, horeca gelegenheden en alle andere bedrijfsgebouwen.

Hoog niveau afwerking

karizma luce

Het Italiaanse ontwerp wordt ontwikkeld en geproduceerd onder de eigen vleugels van het bedrijf. Alles wat voor een hoogwaardige afwerking aanwezig moet zijn is aanwezig bij de verlichting. Of het nu om een LED spotje gaat of om een stijlvolle wandlamp voor een restaurant. Ieder armatuur heeft zijn eigen charme en afwerking die van hoge kwaliteit is. Maar niet alleen het uiterlijk is van hoge kwaliteit, verlichting van Karizma Luce staat ook bekend om duurzaamheid en besparen op de energierekening.

LED strips

karizma luce

Het is niet altijd mogelijk om armaturen te gebruiken in een bepaalde ruimte. Heb je een zogenaamde koof in het plafond dan is een LED strip een uitstekende keuze om deze in de koof te verwerken. Op deze manier creëer je een uniek stukje licht wat een extra sfeer geeft aan de ruimte. Ook het plaatsen van een kleur LED strip is een optie, hiermee geef je de ruimte nog meer sfeer. Op afstand bedienen van de verlichting is ook mogelijk, van een eenvoudige afstandsbediening tot een volautomatisch voorgeprogrammeerd programma.