Online marketing uitbesteden? Kies dan voor Online Assistants!

Linkbuilding, dat is waar Online Assistant je uiteraard zo goed mogelijk bij kan helpen. Voor de gehele online marketing kan je bij dit marketing bureau terecht. Ze hebben diverse manieren waarop de de zichtbaarheid van jouw website of webshop kunnen vergroten. 

Staan jouw gegevens op de juiste plek in Google 

Je kan er niet meer om heen er is niemand die de grootste zoekmachine ter wereld niet kent. Iedereen kent Google en je kan daar ongelofelijk veel informatie op vinden. Van plaatsen, fijne gelegenheden, woorden in een andere taal, antwoorden op complexe vragen, tot aan bedrijven die hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Online Assistants is een aantal jaar geleden opgevallen dat er bepaalde belangrijke dingen ook niet op Google staan… Of misschien staat het er wel op maar vind je het pas op de 4de of 5de pagina terwijl het best kostbare informatie is? Hoe kan je deze dan hoger op laten komen in de zoekresultaten? Bekijk de antwoorden op deze vragen hieronder.

Linkbuilding als special power! 

Wat deze dienst zo succesvol maakt is eigenlijk de manier waarop er vervolgens wordt gewerkt. Door de partnerschap en goede communicatie vind het team altijd een weg om meer resultaten te behalen voor een zoekwoord. Want dat is het ook eigenlijk. De bedoeling van Linkbuilding is eigenlijk om gewoon om zoveel mogelijk positieve stemmen te verzamelen die naar uw website leiden. Een stem is in dit geval een link. De waarde die Google hecht aan inkomende links (stem) die naar jouw website leiden is cruciaal voor de vindbaarheid. Daarom houd Online Assistants zich dagelijks bezig  om zoveel mogelijk links te verzamelen en te verwijzen naar de juiste websites. Dit is een van de meest ouderwetse manier om Google te voorzien van nieuwe informatie. Toch is deze nog steeds het meest effectief. Hoe meer goede stemmen (links)  je verzamelt, hoe belangrijker jouw website (volgens Google) is. 

De juiste manier van werken

Natuurlijk moeten de links voldoen aan bepaalde criteria zodat het leesbaar en duidelijk is voor Google waar deze over gaan en bij welke website deze horen. Deze links moeten wel een bepaalde waarde hebben. Deze moeten namelijk op de juiste manier worden voorzien anders is het niet geloofwaardig voor Google. Als dat gebeurd zorgt Google er voor dat de link niet wordt meegeteld in de ranking. Het gaat dus niet alleen om kwantiteit maar ook om de kwaliteit stemmen. Met kwaliteit wordt omschreven hoe relevant de informatie is. Stel je voor dat je een tekst zou schrijven waarvan de informatie is verouderd, dan zou het kunnen zijn dat het niet werkt. Door de juiste manier van stemmen te verzamelen in combinatie met relevantie kan dit de autoriteit van jouw website omhoog halen. Met slechts één stem kom je er niet, daarom is het nodig om consistent en aandachtig er aan te werken zoals Online Assistants doet.  

Tot slot

Gelukkig bestaat er een bedrijf zoals Online Assistants die zich continu bezighoudt met het doorgeven van het op de hoogte houden van de juiste informatie op Google. Vraag vandaag hulp, ze helpen je verder.