Militaire zaklampen en zijn vereisten

Ben jij van plan om een militaire opleiding te gaan volgen, dan heb je een paar belangrijke dingen nodig waaronder een militaire zaklamp. Deze zaklampen onderscheiden zich van de normale door onder andere de tactische en compactheid. Deze zaklampen kan je met batterijen gebruiken of doormiddel van een usb kabel opladen. Ook zijn de militaire zaklampen zo gemaakt dat ze onder alle weersomstandigheden goed kunnen functioneren. het geeft veel licht zodat je verre afstanden goed kunt zien. Een ander belangrijk vereiste die  militaire zaklampen moeten hebben is een stroboscopische functie, dit houdt in dat wanneer er een dreigende situatie kan ontstaan en je geen geweld wilt gebruiken je een paar felle lichtstralen uit kan zenden waardoor de ´tegenstander´ tijdelijk verblind wordt en je zijn of haar aanval kan staken.

Militaire zaklampen

Doelgroep

Zoals eerder vermeld zijn militaire zaklampen bedoeld voor als je een militaire opleiding volgt/gaat volgen, toch is het zo dat als jij in het donker op pad gaat of bijvoorbeeld voor je werk ook een goede werkende zaklamp nodig hebt dit product ook geschikt is voor jou, denk dan bijvoorbeeld aan beveiliging. politie of bij dienstverlening.

Enige tijd geleden was er ophef over of dat deze militaire zaklampen niet verboden zijn, Het antwoord daarop is nee dat is het niet, het maakt niet uit hoe fel of hoe groot die is, wel is het zo dat een goede zaklamp niet overal toegestaan is, denk dan aan bijvoorbeeld bij een voetbalwedstrijd of andere evenementen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *