Met promotieartikelen je naamsbekendheid vergroten? Kies een geschikt artikel

mokken

Met promotieartikelen, oftewel artikelen waarop je de naam en/of het logo van je bedrijf hebt laten drukken, de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten is een manier van reclame maken die we al vele jaren kennen. Maar ook al is dit promotiemiddel dus niet zo nieuw meer, toch zal dit waarschijnlijk altijd blijven bestaan. Het nut van promotieartikelen valt namelijk simpelweg niet te ontkennen. Een geschikt artikel kiezen is echter nog niet altijd zo eenvoudig. Sommige ondernemers of marketingspecialisten kiezen ervoor om voor mokken te gaan. Hoe dan ook is het verstandig de hieronder beschreven tips te volgen bij het kiezen van het promotieartikel dat jij gaat gebruiken.

Een hoge bruikbaarheid

Het belangrijkste aspect waar een promoartikel aan moet voldoen is volgens velen dat de ontvanger het graag aanneemt, alleen al omdat het zo’n nuttig en bruikbaar voorwerp is. Het liefst gebruikt de ontvanger dit product ook meerdere keren gedurende een langere periode. Mooi meegenomen zou bovendien zijn als verschillende mensen het product gaan gebruiken. Voor het opbouwen van naamsbekendheid zijn dit cruciale factoren.

mokken

Product dat enthousiasme opwekt

Relevant is dat je een product kiest dat enig enthousiasme opwekt, oftewel iets waar mensen blij van worden op het moment dat ze het gaan gebruiken. Op deze manier werk je niet alleen aan je naamsbekendheid; je zorgt er dan ook nog eens voor dat er een positieve associatie ontstaat bij jouw bedrijf.

Een groot drukvlak

Tenslotte is het aan te raden een promotieartikel te kiezen dat groot genoeg is om een serieus te nemen bedrukking op te laten plaatsen. Het logo en de naam van je bedrijf moeten immers sowieso duidelijk zichtbaar zijn. En als je nog wat aanvullende informatie kwijt wilt over bijvoorbeeld producten of contactgegevens, dan is wat extra ruimte nooit weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *