Met een warme Woolrich jas ga je goed in de winter in!

Ben je een echte koukleum? Dan zijn Woolrich jassen echt een aanrader. Deze zijn namelijk heerlijk warm, zelfs als de temperatuur enkele tientallen graden onder nul is. Een Woolrich jas is niet heel goedkoop, maar het is een echte investering. Het ontwerp is namelijk tijdloos en trendy tegelijk te noemen, maar het is nooit opvallend en schreeuwerig. Als je dus een jas koopt, dan kun je er nog jaren plezier van hebben. Uiteindelijk ben je dan goedkoper uit dan wanneer je ieder jaar een nieuwe winterjas zou aanschaffen.

Een stukje geschiedenis over de Woolrich jas

Woolrich bestaat al sinds 1830 en is opgericht in Pennsylvania (Verenigde Staten) door John Rich en Daniel McCormick. Het bedrijf liep vanaf het begin al erg goed en Woolrich maakte ook kledij voor de soldaten tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een gerenommeerd merk voor (buiten)kleding. Ze staan bekend om hun kwaliteit en de jassen houden je altijd warm, zelfs als het tientallen graden vriest. De jassen hebben namelijk een vulling van ganzen- en eendendons, welke een uitstekende isolerende werking heeft, zonder dat de jas zwaar aanvoelt. Naast jassen maakt Woolrich trouwens ook andere kleding zoals truien, shirts en broeken.

Trendy en tijdloos tegelijk

Naast de goede kwaliteit van de Woolrich jas kun je ook kiezen uit meerdere kleuren en designs. De jassen van dit merk zijn in het algemeen tijdloos, dus je raakt er eigenlijk nooit op uitgekeken. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een winterjas met en zonder bontkraag. Kies je voor dat laatste, dan is de kraag gewoon afneembaar en heb je dus eigenlijk twee jassen in één. Verder zijn de kleuren zwart en donkerblauw het populairst, maar als je liever een lichte kleur winterjas zoekt, dan behoren khaki groen en beige ook tot de mogelijkheden. Kortom, keuze genoeg voor de modieuze koukleum dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *