Meer omzet genereren

amazon uitbesteden

Als bedrijf heb je natuurlijk maar één doel, zo veel mogelijk producten verkopen en veel omzet draaien. Alleen verkopen via je webshop is een beperkte manier, tegenwoordig zijn er verschillende verkoopkanalen waar je producten aan de man kunt brengen. Amazon is het grootste platform wat er is om je producten te kunnen verkopen. In 2019 had het bedrijf een winst van 3 miljard over, een gouden kans om als ondernemer ook je producten op Amazon te kunnen verkopen. We snappen dat je als ondernemer weinig tijd hebt om dit uit te voeren, Amazon uitbesteden is een ideale manier om je verkopen te vergroten.

Begonnen als online boekenwinkel

Wat is begonnen als een online boekenwinkel is uitgegroeid tot hét platform voor iedere ondernemer om producten te verkopen. In de toekomst wordt verwacht dat Amazon alleen maar zal groeien, en daar kun jij van meeprofiteren. Amazon uitbesteden aan DGOC.nl zorgt ervoor dat jouw omzet ook een boost krijgt en de winst omhoog gaat. Het personeel heeft jaren ervaring met verkopen op Amazon, weet precies wat er moet gebeuren om jouw producten te kunnen verkopen. Bij de grote bedrijven in Europa hebben zij ervaring opgedaan, deze ervaring kunnen ze prima gebruiken om succesvol te zijn voor jouw omzet.

Account bij Amazon

Waarschijnlijk heb je al een account bij Amazon maar weet je er niet het uiterste uit te halen? Met de pakketten van DGOC.nl haal je het maximale uit je verkoopaccount, Amazon uitbesteden doe je niet zomaar. Met het doel om meer verkopen te realiseren, ben je maar in 2 landen actief dan voldoet het voordeligste pakket waarmee je maximaal 24 producten actief kunt hebben. Hierbij wordt natuurlijk je account zodanig ingericht dat je meer succes zal behalen met de producten die je verkoopt. Onze ervaren personeel neemt ook de SEO onder de loep, hoe meer je gevonden wordt hoe beter de omzet zal worden.