Indruk maken met jouw webshop!

verpakkingen

Ben je eigenaar van een webshop? Dat is natuurlijk erg leuk! Maar hoe val je nu op tussen al die andere webshops die Nederland rijk is? In deze blog geven we je graag een aantal tips. Heb je zelf nog tips als aanvulling op deze blog? Laat dan vooral even een reactie achter! 

Een duidelijke, overzichtelijk webshop

Het begint met een duidelijke en overzichtelijke webshop. Vergelijk het met een winkel. Shop jij graag in een rommelige winkel waar niets makkelijk te vinden is? Waarschijnlijk niet! Behandel je webshop als een ‘echte’ winkel. Zorg voor overzicht, een duidelijke structuur en een goede zoekfunctie. 

De mogelijkheid om vragen te stellen

Wanneer bezoekers van jouw webshop een vraag hebben, wil je het ze zo makkelijk mogelijk maken om deze vraag te stellen. Bouw daarom een chatfunctie in of maak een koppeling met WhatsApp. Zo voorkom je dat klanten weggaan zonder een aankoop gedaan te hebben op het moment dat ze een vraag hebben. 

Schenk aandacht aan de verpakking

Heeft een klant een bestelling gedaan? Verpak het aangekochte product in een opvallende verpakking. Maak daarnaast gebruik van een duurzame verpakking om ook het milieu te sparen. Denk maar een aan de verpakkingen van Coolblue. Deze vallen altijd op, waardoor het merk langer in het hoofd van de consument blijft hangen! 

Op zoek naar een verpakking op maat? Bekijk de volgende website eens: https://www.daklapack.nl/. Bij Daklapack maken ze de mooiste verpakkingen op maat! 

Reviews van klanten

Wil je de kans vergroten dat een klant een aankoop doet? Je kunt deze klant overtuigen door recensies van andere klanten te laten lezen! Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je een hoog cijfer scoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *