Flipbook laten maken? Waar moet ik op letten?

flipbook

Tegenwoordig is een flipbook zoveel meer dan tekeningen maken op een kladblok. U kunt een digitaal flipbook laten maken en dan in versneld tempo laten afspelen. Door de technologie van tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk. Door gebruik te maken van deze technologie kunt u een flipbook op uw website zetten of over de mail verspreiden.  Maar ja waar laat u een flipbook maken? Daar is Digitaalpubliceren.com het juiste adres voor.  Zij maken van een statisch PDF document namelijk een prachtige bladerbare beleving als flipbook. Maak een dynamisch en online magazine met hierin alle functies die u wenst. Weet u niet goed hoe de lay-out er uit moet komen te zien? Bij Digitaalpubliceren.com denken ze ook graag met u mee om een fantastisch ontwerp te maken.

Video integratie in uw flip book

flipbook

De mogelijkheden van een flipbook zijn zeer uiteenlopend. Doordat het een digitaal document is, kan er ook inzet van video’s in verwerkt worden. U kunt een statische PDF document aanleveren met hierin aangegeven kaders. Wij kunnen vervolgens iedere YouTube en/of Vimeo video in deze kaders plaatsen, zodat de bezoekers van uw flipbook ook op basis van video kunnen informeren. Dit maakt uw flipbook toch weer extra speciaal.  Op de website van Digitaalpubliceren.com kunt u enkele voorbeelden vinden over hoe een exemplaar eruit komt te zien. Via de chat functie op de website, kunt u verschillende vragen stellen en wordt u met deskundig advies geholpen.

Waarom een Flip PDF van Digitaal Publiceren.com?

flipbook

Waarom kiezen voor Digitaal Publiceren.com? Dit is een bedrijf dat al meer dan 10 jaar in het vak zit en door vele benoemd is als  betrouwbare en betaalbare partner voor het maken van uw online publicaties. In deze publicaties komt geen ongewenste reclame voor. Verder kunnen de publicaties geplaatst worden op eigen hosting/eigen website! Zo kunt u zelf bepalen wie het flipbook komt te zien. De publicaties worden zo gedrukt dat het volledig in uw eigen huisstijl is. Daarbij nemen wij de links ook automatisch over. Wilt u graag een koppeling maken in de flipbook met Google Analytics? Dat is zeker mogelijk. Op het moment dat u vandaag de documenten opstuurt, kan Digitaalpubliceren.com er al voor zorgen dat u het de volgende dag binnen heeft.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een digitaal flipbook? U kunt via de chatfunctie op de website contact met ons opnemen, of via 0416 745460 of info@ditaalpubliceren.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *