De voordelen van Van Krieken Koffieservice

Van Krieken Koffieservice

Mocht je nog niet bekend zijn met Van Krieken Koffieservice dan is dit je kans om iets nieuws te leren. Van Krieken is een bedrijf dat koffiezetapparaten verkoopt voor de horeca. Naast de verkoop van koffiezetapparaten zijn zij ook thuis in waterkoelers, frisdrankautomaten, snoepautomaten en cup a soup automaten. Alsof dat nog niet genoeg is heeft hebben ze ook alle ervaring in huis om uw apparatuur te onderhouden en repareren.

Concept

Van Krieken Koffieservice

Het concept van Van Krieken is als volgt: ze bieden een volledig inbegrepen koffie service aan. Als horecabedrijf koop of huur je een koffiemachine, espressomachine en/of koffiebonenmachine. Vervolgens regelt de koffieservice dat jij altijd een goede voorraad bonen hebt en dat jouw machines altijd werken.

Korte lijnen

Van Krieken Koffieservice

Persoonlijk contact, rappe, snelle en spoedige service zijn de fundamenten waar dit bedrijf op gebouwd is. Bestellingen kunnen worden bezorgd op elk adres in Nederland, het maakt niet uit hoe groot de bestelling is. Goede koffie kunnen schenken aan klanten tijdens een evenement of in je horecazaak is zeer belangrijk. Koffie stelt mensen gerust en weet altijd het beste uit de mens te halen. Wacht dus niet langer en pak de telefoon op. Vraag naar alle mogelijkheden als het gaat om koffiemachines en de rest. Service en reparatie is altijd goed in orde en ze zijn altijd bereikbaar op de momenten dat je ze echt nodig hebt. Hopelijk is elk evenement op den duur voorzien van dit soort fantastische koffie. En bovendien hebben ze ook nog lekkere cacao, wat wil je nog meer.