Betaalbare oplossing voor bedrijven en scholen

  • door

Maak van een presentatie of les een ware interactieve beleving met een Prowise bord. Dit betekent niet alleen een zeer scherp en helder beeld om informatie over te brengen, maar ook heldere geluiden door de soundbar die in het scherm is geïntrigeerd. Met de pennen die worden meegeleverd kun je aanpassingen doen, schema’s maken of andere informatie op het bord schrijven. En natuurlijk ook weer verwijderen, er worden twee pennen meegeleverd bij aankoop, zo kun je met twee personen tegelijk werken aan een opdracht of informatie eenvoudig aanpassen. Het beeld van 4K Ultra HD geeft een kijkervaring die je niet eerder hebt meegemaakt, met een kijkhoek van 178 graden is het scherm ook te bekijken vanaf de zijkanten.

Ingebouwde soundbar

Prowise bord

Het Prowise bord heeft een soundbar die is ingebouwd in het scherm, door de hele ruimte is zonder gebruik te maken van extra speakers het geluid goed en helder te horen. Aan de voorkant zitten de speakers, aan de achterkant de subwoofer. Vier microfoons in het scherm maken het scherm gereed voor een unieke ervaring, deze herkennen namelijk stemmen en personen op afstand. Een leraar op afstand kan dus ook meedoen aan de opdracht of zijn mening geven. Dit creëert een unieke ervaring tijdens de presentatie of les. De software die wordt gebruikt beschikt over zeer veel mogelijkheden, zo kun je zelf opdrachten maken door te schrijven, figuren maken, schema’s, maar ook weghalen van foutieve informatie. Samenwerken op hetzelfde moment en op iedere afstand vanaf meerdere apparaten. De software wordt natuurlijk gratis meegeleverd bij aankoop van het bord.

Het beste in de markt

De technische specificaties van het Prowise bord zijn om je vingers bij af te likken, we kunnen wel stellen het neusje van de zalm op het gebied van lesgeven en presenteren. Gebruiksvriendelijk, software eventueel op maat, maar ook de prijs is zeer vriendelijk. Betaalbaar voor ieder bedrijf, school of onderwijsinstelling. Het totale kostenplaatje ligt vele malen lager dan een vergelijkbaar scherm bij een ander bedrijf. Aenc.nl heeft een aantal unieke diensten voor je klaar staan:

–        support die proactief is
–        maatwerk voor software en oplossingen
–        niet iedere keer een ander voor support
–        ruim een kwart eeuw aan ervaring binnen ons bedrijf
–        voldoende mogelijkheden voor training en opleiding

Ook over het energieverbruik hoef je geen zorgen te hebben, het scherm is beloond met een certificaat vanwege het geringe energieverbruik. Zo dragen we ook ons steentje bij aan een beter en schoner milieu.

Prowise bord

Voor veel doeleinden inzetbaar

Het Prowise bord is niet alleen in te zetten voor scholen, ook voor hoger onderwijs, instellingen en bedrijven is het paneel zeer geschikt om te gebruiken. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat er op ieder niveau mee gewerkt kan worden. Alle gegevens die worden gebruikt zijn bij ons veilig, ook daarvoor hebben we als bedrijf een certificaat ontvangen. De service die wij garanderen is uniek in de markt, hulp is altijd op locatie. Moet het bord worden meegenomen dan krijg je altijd een vervangend bord om toch je werkzaamheden voort te kunnen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *