4 inspirerende cursussen voor je personeel

Ben jij van plan om een cursus aan te bieden aan je personeel, maar weet je nog niet welke? Er bestaan ontzettend veel cursussen en daarom hebben wij voor jou 4 inspirerende cursussen op een rijtje gezet. Cursus gevonden? Begin dan met het plannen van een cursusruimte in Utrecht. Bijvoorbeeld bij Vergadercentrum Vredenburg

Cursus presenteren

Presenteren is ontzettend belangrijk. Jezelf presenteren is minstens zo belangrijk als je werk presenteren. Een goede powerpoint of Prezi kan wonderen doen. Daarnaast zijn er een aantal goede trucs voor de beste presentatie. Presenteren moet je gewoon ‘doen’ en daarom start je bij deze cursus direct met oefenen!

Cursus mindmappen

Lezen, lezen en nog eens lezen. We lezen heel wat af tijdens ons werk. Om een stuk sneller door deze teksten te gaan, kun je gebruik maken van mindmappen. Je weet precies hoe je brein functioneert en wat je wel en niet moet onthouden van die bergen tekst. Zo hou je meer ruimte over voor creativiteit. Dit allemaal leer je tijdens deze cursus!

Cursus beïnvloeden

Je plan is geweldig en je budget een budget nodig. Daarvoor moet je naar de ceo. Hoe ga je dit precies aanpakken? Hoe overtuig je iemand van jouw ideeën? Er zijn verschillende beïnvloedingsstijlen die je kunt toepassen. Welke stijlen dit zijn, leer in deze cursus!

Cursus Engels

Je krijgt steeds meer te maken met klanten uit het buitenland. Daarom is het handig dat je de Engelse taal beheerst. De laatste Engelse lessen heb je in je schooltijd gevolgd dus het is tijd om dit weer op te pakken. Terug naar de schoolbanken met een cursus Engels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *